Om mig

 

 

Om mig

 

 

Jeg er uddannet osteopat D.O. ved The International Academy of Osteopathy og har en bachelor i fysioterapi fra Fysioterapeutuddannelsen i København. Desuden har jeg været tilknyttet som underviser på osteopatuddannelsen.

 

Jeg behandler oftest   folk, der er opgivet af andre behandlere og af lægeverdenen.  Det er her, osteopatiens helhedsbillede og  -viden ofte viser  sin styrke.

Jeg har taget ekstra kurser i  fertilitetsbehandling, behandling af gravide, efterfødselsreaktioner og babyer.

Behandling af spædbørn er noget, som jeg nyder meget. Spædbørn er meget modtagelige for behandling, og man kan gøre en enorm forskel i både spædbarnet og forældrenes tilværelse.

 

Min tidligere erfaring kommer fra arbejde inden for diverse privatklinikker og sportsklubber i København. Jeg har en bred erfaring inden for sportsverdenen, med den største erfaring inden for fodbold. Mit arbejde har bestået af alt fra professionelle sportsfolk, ungdomseliten til motionister.

Gennem aftaler med forskellige symfoniorkestre samt konservatoriet har jeg ligeledes en stor erfaring med musikere og de typiske skader, der indtræder her. Min erfaring går fra sangere og deres problemer med vejrtrækning, stemme etc., violinister med seneskedehindebetændelse og blæsere med rygproblemer for bare at nævne nogle enkelte eksempler.

Men jeg behandler meget mere end sportsskader og musikere. Se mere under "Osteopati".

 

Min tilgang til behandlingen er, at kontakten er fundamentet for en succesfuld behandling.

Jeg har en professionel tilgang til behandlingen, men med en afslappet og uhøjtidelig holdning.

Mit mål med behandlingen er, at folk føler sig lyttet på og til, samt at man føler sig i gode hænder. Dermed skabes den bedste behandling for netop dig.

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved

   

Bliv smerterne kvit!

- få mere overskud, glæde og energi
Frugthegnet 8 | 2830 Virum


Maja@osteocph.dk | Tlf. +45 29 72 22 77Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend