Testimonials

 

 

Testimonials

 

 

Jette Sachs, journalist:

"Farvel til dårlig ryg"

I 12 år gik jeg til et hav af forskellige terapeuter på grund af rygproblemer. Diagnosen var slidgigt. Og problemet var smerter ved bevægelse, ondt, når jeg sad, og ondt, når jeg vendte mig om natten.

Jeg prøvede almindelig fysioterapi, kiropraktor, zoneterapi, fitness og rygtræning. Noget hjalp, men aldrig effektivt.

Et akut hold i ryggen fik mig på anbefaling af en veninde til at bestille tid hos Maja. Og så oplevede jeg et mirakel. Miraklet består i, at Maja ikke kun tog sig af symptomerne, men fandt årsagen og behandlede den. For mit vedkommende bl.a. et fastvokset ar efter en blindtarmsoperation i barndommen, som hun løsgjorde, så jeg kom til at bruge musklerne rigtigt.

Det virkede hurtigt, og nu jeg har ikke ondt i ryggen mere. Et nyt, smertefrit liv.

Men jeg vil ikke slippe Maja. Nu er jeg 70, og hun skal med jævne mellemrum holde øje med, hvordan min krop gebærder sig, så vi sammen kan forebygge alderens skavanker.

Kæmpe tak til Maja fra

Jette Sachs

 

 

Janne Andersen:

Allerede da jeg ringede for at bestille en tid hos Maja (som jeg havde fået anbefalet på det varmeste) følte jeg mig tryg. Da jeg mødte hende i klinikken en uge senere, blev jeg blot bekræftet i, at Maja er et varmt, dejligt og kompetent menneske. Man føler sig i trygge hænder, og Maja ved, hvad hun taler om, og det hun gjorde ved min krop virker! Jeg vil helt klar anbefale Maja videre til andre, OG komme igen, hvis min krop igen gør vrøvl.

 

 

Dafla Ghebreyesus, socialrådgiver:

Jeg blev mødt med respekt og bagefter spurgt grundigt om de problemstillinger jeg kom med. Mine udsagn blev lyttet til empatisk inden selve behandlingen. At blive lyttet til empatisk og i øjenhøjde medførte hurtigt, at jeg fik tillid og følte en tryghed til at være åben, hvilket gjorde at behandlingsforløbet blev en succes. Den professionelle behandling jeg fik har motiveret mig til at arbejde også med mig selv og mine barrierer. Derfor har hele behandlingsforløbet været yderst professionelt med et helhedssyn i centrum.

 

 

Hanne Lauritzen:

Jeg fik efter en kombination af nye kondisko og en motions-overbelastning i sommeren 2011 meget ondt under min ene hæl og jeg humpede af sted. Læge og ortopæd sagde, at det var en hælspore, og behandling var fysioterapi, indlæg i skoene og binyrebark. Jeg ville ikke så gerne have binyrebark og indlæg er besværligt. Jeg fik også nogle fysioterapibehandlinger, som var uden virkning, det gjorde stadig ondt. Et halvt år efter smerten var kommet, gik jeg til en osteopat, men efter disse behandlinger fik jeg frygtelig ondt ved halebenet, og det gjorde ondt både at sidde, ligge, stå og gå. Jeg turde ikke få flere behandlinger. Så fik jeg samme smerte i den anden fod, fordi jeg havde kompenseret og beskyttet den fod, der gjorde ondt. Jeg var ærgerlig og overgav mig efter endnu et par måneder til en binyrebark-indsprøjtning i den ene fod. Den hjalp ikke.

 

Men så kom jeg heldigvis kort før sommerferien 2012 i kontakt med Maja. Hun undersøgte nænsomt og meget grundigt hele kroppen, samtidig med, at hun forklarede de forskellige sammenhænge. Maja trykkede på mig, trak i mig og bevægede mine led. Jeg synes faktisk ikke smerterne lettede her og nu og derfor mente Maja, at min krop havde brug for lidt mere tid mellem behandlingerne, så den kunne nå at reagere. Det gav vi den så, og stille og roligt lettede smerterne, mens jeg var på sommerferie, for pludselig lagde jeg mærke til, at jeg ikke længere havde ondt i nogen af fødderne. Jeg genoptog derefter min powerwalk!

 

Jeg kan kan varmt anbefale Maja!

 

 

Tove Rasmussen, pensionist:

Det er altid en fornøjelse at komme til behandling hos Maja, og det har jeg virkelig haft glæde af de seneste år.

 

 

Amalie Rosen, projektleder:

Hos Maja føler jeg mig i trygge og kyndige hænder! Allerede efter en enkelt behandling kunne jeg mærke en stor forbedring i min ellers "låste" nakke. Behagelig, professionel, lyttende, imødekommende og effektiv - Maja er en stjerne, som jeg med glæde giver min varmeste anbefaling.

 

 

Sunbel Shafique, ototekniker:

Jeg synes utrolig godt om Maja som person. Hun er sød og man føler sig tilpas i hendes selskab og har tillid til hende som behnadler/osteopat. Jeg har haft problemer med skulder og nakke og bare efter en behandling hos Maja, kunne jeg mærke en forskel. -Havde mindre spændinger og færre hovedpiner. Jeg kan helt klart anbefale Maja og har allerede gjort det til mine veninder og kollegaer.

 

 

Janne Skovgaard Brandt, sekretær:

Jeg blev henvist til Maja og osteopatien efter i en del år at have døjet med smerter i nakken og svimmelhed og have prøvet at løse dette ad andre veje. Maja var ekstrem grundig, kyndig og meget behagelig og udviste stor empati. Efter et par behandlinger blev spændingerne mindre og mindre og jeg oplevede en klar forbedring. Skønt :-) Jeg kan kun give mine varmeste og bedste anbefalinger til Maja.

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved

   

Bliv smerterne kvit!

- få mere overskud, glæde og energi
Frugthegnet 8 | 2830 Virum


Maja@osteocph.dk | Tlf. +45 29 72 22 77Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend